RED/EST – PODATKI O PRIHODKIH ZA ZAMUDNIKE

INPS Z DOPISI PONOVNO POZIVA ZAMUDNIKE ZA POSREDOVANJE PRIHODKOV

INPS poziva upokojence, ki niso pravočasno oddali podatke o svojih prihodkih, da podatke posredujejo, sicer bo INPS ukinil del pokojnine, ki je vezana na višino prihodkov, in stranko obvestil o morebitnem dolgu. Na dopisu z dne 15.oktober 2020 INPS poziva posredovanje podatkov za leto 2019.

Za posredovanje podatkov je potrebno predložiti - Dopis INPS-a s podpisi ( 2 x) na zadnji in predzadnji strani - Potrdilo o višini prejete slovenske pokojnine za leto 2019 (potrdilo ZPIZ), potrdilo pristojnega davčnega urada o dohodkih zavezanca za leto 2019 ali kopija dohodninske odločbe 2019 in kopija veljavnega osebnega dokumenta ( osebna izkaznica ali potni list)

Skladno z ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa, ki jih je sprejel Svet za nacionalno varnost in zaradi naraščanjem števila okuženih, s prepovedjo gibanja med občinami, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19) Patronat INCA SLO do nadaljnjega začasno ukinja delo s strankami.

Če podatkov še niste posredovali in dopisa INPS niste prejeli, Vam predlagamo, da preverite s klicem na tel.št. 05/6273824, na po elektronski pošti capodistria.slovenia@inca.it, vse potrebno pa nam lahko pošljete po pošti na naslov INCA SLO , Vojkovo nabrežje 23, 6000 Koper

enter image description here